Thursday, October 30, 2008

While we're waiting...

...for my post no 100 (stay tuned... I'll have a giveaway), I thought I'd show you some wintry photos of the snow we've got the last coupla' days, but blogger won't let me upload any... so I guess I'll answer the challenge I got from my mum (Sonjas side) a while back instead then... (I'll do this one in Norwegian since the questions are in Norwegian... can't be bothered to translate them...)

1. Hvilken mat eter du ofte?
Ofte? Hva menes med ofte? Jeg spiser jo brød flere ganger hver dag... ellers har det gått mye i fiskemat (fiskekaker, fiskepudding, fiskeboller) og pølser etter at vi flyttet "hjem" til Norge igjen. Det var noe jeg savnet da jeg bodde utenlands.

2. Når du er i selskap, er du den personen som sitter, eller hjelper du til?
Tjaaa... det kommer vel litt an på det da. Jeg pleier å hjelpe til hvis det passer sånn, men det er jo ikke alltid det er så greit å blande seg inn... kommer an på hva slags selskap.

3. Hvor sitter du helst når du blogger?
Da sitter jeg på roterommet/datarommet (og forhåpentligvis snart syrommet) i øveretasjen.

4. Kjøper du ofte skrapelodd?
Nei! Det tror jeg faktisk aldri jeg har kjøpt. Har jo fått noen i gave da... liker veldig godt å skrape dem og se om jeg vinner... jeg har forresten kanskje kjøpt skrapelodd av gevinsten et par ganger...

5.Hvilket land eller by har vært din beste ferie?
Syria! Uten tvil! Vi besøkte foreldrene mine, som bodde ett år i Damascus, i tre og en halv uke da eldstejenta var 5-6 måneder gammel (2003). Vi var der akkurat da krigen mellom USA og Irak brøt ut, så det var jo litt spesielt (Irak er nabolandet til Syria). Folkene i Syria var helt fantastiske... så gjestfrie og hyggelige. Tror ikke jeg har møtt noe folkeslag som jeg har likt så godt før. Det eneste jeg kan "klage på" var at nærmeste nabo var en moske... og høyttalerne som kalte til bønn flere ganger om dagen var rettet rett mot verandaen vår, men det var jo egentlig litt artig det og.

6. Hvilken TV kanal ser du mest på?
Øhhh... ser ikke på tv. Vi har faktisk ikke tv her i huset. Æres ord! Men jeg ser jo endel på film da. Vi har prosjektør, så det blir som å ha kino i stua (som Maja sier). Greit å ha biblioteket omtrent rett utenfor døra, for der er det gratis å låne dvd'er...

2 comments:

Annemariesquilt said...

Godt du er i farta.. Her gleder jeg meg til litt roligere tider og kanskje for jeg summet meg til å sy litt snart!!
Jeg ønsker deg en flott uke...

Anonymous said...

det jeg var ute etter, takk